Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayeler, seçme, seyfettin, ömer

Ömer Seyfettin - Seçme Hikayeler

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öykücülük bakımından Türk edebiyatında büyük yere sahip olan Ömer Seyfettin, kısa öykü tarzında da başarılı bir öncü olmuştur

Sade ve süssüz anlatım diliyle halka daha da yaklaşmış ve hayatlarımız içindeki yerini almıştır Değişik tatlar ve konularla hayatı olduğu gibi hikâyelerine taşımış ve aynı zamanda değindiği dönemin sorunlarıyla da bizim sesimiz ya da dert arkadaşımız olmuştur Kattığı bir tutam alaycı anlatımla da hikâyelerine renk katmış ve yüzümüze tebessümü oturtmayı her zaman başarmıştır

Bizi, bizden biri olarak hikâyelerinde yaşatmış ve kazandığı beğeniler sonucunda da öyküleriyle Türk edebiyatında silinmez izler bırakmıştır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,13 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com