Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evlenmesi, şair

Şair Evlenmesi

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şair Evlenmesi

Şair Evlenmesi

Şair evlenmesi", görücü usulüyle evliliğin sakıncalarını konu almaktadır Batılı tutum ve davranışı, kılık ve kıyafetiyle pek sevilmeyen, eğitimli olmasına rağmen saf bir yapıya sahip Şair Müştak Bey, sevdiği Kumru Hanım''la, kılavuz ve yenge hanımlar aracılığıyla evlenmiştir Nikah sonrasında kendisiyle evlendirilen kişinin Kumru Hanımın çirkin ve yaşlı ablası Sakine Hanım olduğunu görünce önce bayılır sonra itiraz eder Mahallelinin de işe karışmasıyla başına gelenleri kabul etme mecburiyetinde kalan Müştak Beyin imdadına arkadaşı Hikmet Bey yetişir Hikmet Bey''in mahalle imamına verdiği rüşvetle olay çözülür, yapılan hile sonuçsuz kalır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
3,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com