|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dedektifi, dizisi, imkansızlıklar, klasik, maceralar, martin, mystere |
Martin Mystere İmkansızlıklar Dedektifi Klasik Maceralar Dizisi 1 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Martin Mystere İmkansızlıklar Dedektifi Klasik Maceralar Dizisi 1Martin Mystere İmkansızlıklar Dedektifi Klasik Maceralar Dizisi 1 [*]Geçmişin Sırları Ra´nın İntikamı Nuh´un Gemisi Lanetli Soy Geçmişin Sırları - Yunanistan´ın Teselya Bölgesinde, Peneo ırmağının kenarında, meteor adı verilen hava manastırlarıyla ünlü kalabaka kasabasında ![]() ![]() - O alçaklar havaalanını gözaltında tutuyorlar Joannina´ya ulaşmaya çalışmalıyım![]() ![]() Oradan yola çıkarım![]() ![]() - Otelden çıktığımı farketmediler![]() ![]() - Onlar benim arabamı gözetlerken ben başka bir araba kiraladım Ra´nın İntikamı - Meksika Guatemala ile Sınır Komşusu olan Belize yüz kırk bin nüfuslu bir ülkedir![]() ![]() - ![]() ![]() Kent, yedi köy ve yüzaltmış yerleşim merkezi olarak altı bölgeye ayrılmış ve bunlar dört eski asfalt yol ile birbirlerine bağlanmıştır - Yoksulluk ve sefalet son haddine varmıştır Kişi başına düşen yıllık ortalama gelir, aslında toprakların yüzde beşini işleyen bir avuç azınlık arasında dağılmaktadır![]() ![]() Nuh´un Gemisi - Orta Amerika´da önemli bir keşifte bulunan profesör howard´ı ararken ormanda yerlilere esir düşen dostlarımız bir yer altı mağarasına götürürler ve bu arada martin´in eski iş ortağı ve düşmanı sergej Orloff ile karşılaşırlar![]() ![]() - Hatırlar mısın Martin, Birlikte ne işler yapardık?![]() Güzel günlerdi![]() ![]() - "Floransa güzel sanatlar enstitüsünde![]() ![]() " - Cerveteri´de Etrüsk yazılarını çözmek yazılarını çözmek için uğraşıp durmuştuk![]() ![]() Lanetli Soy - Roma´nın 90 Km Kuzeyinde Arelia oto yolu üzerinde![]() ![]() - ![]() ![]() Şehir fazla uzakta olmamalı vermişlerdir![]() ![]() - Her neyse, aradığımı bulamasam da fazla bir şey kaybetmiş olmam Uzun süredir İtalya´yı görmek istiyordum![]() ![]() - Özellikle eski Etrüsk kentlerini Babam onlardan sürekli söz ederdi![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 10 09 2012haber ver |
|
|
|