Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlayanlar, için, lenin, yeni

Lenin - Yeni Başlayanlar İçin

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Rus Devrimi’ni anlamak için en anahtar figür tabii ki Lenin’dir Lenin’in rüyası, dünyanın ilk sosyalist devletinin kurulup yaratılmasıydı Ne yazık ki bu rüyanın ömrü çok uzun sürmedi, Stalin’in 1929’da mutlak iktidarı ele geçirişiyle birlikte kâbusa dönmekten kurtulamadı

“Lenin, Marksist teoriyi muazzam derecede geniş ve kalabalık, karmaşık ve geri bir ülke olan Rusya’nn pratik gerçekliklerine uyarlamasını bilmiş, avangard bir devrimciydi Peki, Stalin’in rejimine giden yolu döşemenin sorumluluğunu da esas olarak ona yüklemek mi gerekir? Okurlar bunun değerlendirmesini kendileri yapacaklar Bu kitapta Lenin’in devrimci hayatı, bir taşra şehrinde başlayıp Rus Devrimi’nin mimarı olmaya giden müthiş serüveni adım adım izlenerek anlatılmakta ve dahice bir yetenekle yeraltı örgütlenmesinde ne kadar başarılı olduğu üzerinde özellikle durulmakta; dolayısıyla, Lenin’in kitleler içinde bir devrimci önder olmanın en etkili halkası olarak benimsediği devrimci faaliyet stratejileriyle beraber resmedilmektedir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 10092012
13,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com