Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
claudio, villa

Claudio Villa

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Claudio Villa

Claudio Villa

Büyük bir çizerden ders Sırlarını, çalışma yöntemini, esinlenmelerini ve kullandığı teknikleri öğrenmeyi kim istemez? Bir kitap ve bir ders Bu kitap, büyük İtalyan ve uluslararası çizgi roman çizeri ile yapılan uzun bir söyleşi içeriyor Bu söyleşide ünlü çizer, çizim sanatına yaklaşımını, yaptığı ilk okumaları, ilk çalışmaları, mesleğe nasıl başladığını ve başarıya nasıl ulaştığını anlatıyor Ayrıca çalışma yöntemini, kendi tarzını araştırmasını, sanatın hiçbir zaman salt tekniğin peşinde olmadığını, aynı zamanda bir düşünme süreci ve onun sonucunda yapılan bir seçim olduğunu, bir hikayeye başlamasını, kendi gelişmesinin aşamalarını anlatıyor Bu kitapta Claudio Villa, kendisini Martin Mystère´den Dylan Dog´a ve efsanevi Tex´e kadar serilerde Bonelli yayınevinin en önemli çizerlerinden birisi haline getiren tarzıyla ilgili arayışlarını ve çizgi roman tutkusunu anlatıyor Aynı zamanda okyanusun öte yakasına, Amerika´ya ve oradaki süper kahramanlara göz atarak kendi tarzını ortaya koyan güçlü ve gerçekçi yanlarını ortaya koyuyor (Tanıtım Bülteninden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
9,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com