Tombraks Sayı: 3 San Diago'da Panik - Namus Sözü - Kaybolan Gemi - Gizli Ajan - Altın Peşinde |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tombraks Sayı: 3 San Diago'da Panik - Namus Sözü - Kaybolan Gemi - Gizli Ajan - Altın PeşindeTombraks Sayı: 3 San Diago'da Panik - Namus Sözü - Kaybolan Gemi - Gizli Ajan - Altın Peşinde San Diago´da Panik - Bir Süvari, San Diego yolu üzerindeki pasoapachi´de, "Apaş Geçidi" tepelerinde bulunan kayalık yamaçları süratle tırmanıyordu ![]() ![]() - Sert yüzlü ve kuşkulu bakışlı süvari, tabancası kalçasında ve herhangi bir tehlikeye karşı eli kabzasına yakın ve tetikte ilerlerken![]() ![]() Namus Sözü Kaybolan Gemi - İyi anlaşıldı mı? Yukarı çıkıp bugün gelen adamın kapısında nöbet tutacaksınız! - Az sonra![]() ![]() - Dikkat![]() ![]() Bu üç surat programın başladığına işarettir! Gizli Ajan - Oh! Bir eşkiya daha! Pek Benzemiyor! - Ben Tom Braks´ım Sizi kurtarmaya geldim! Tereddüt etmeden dediğimi yapmanız lazım! Hepiniz dışarı çıkın! Altın Peşinde - Baron! El Bravoyu takdim edeyim Sana! -Tanıştığımıza memnun oldum! - Usulca uzan şuraya bakayım! (Kitabın İçinden)Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 10 09 201221,10 TL |
|
|
|