Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cihangir'de

Cihangir'de Bi Ev 2

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cihangir'de Bi Ev 2

Cihangir'de Bi Ev 2

Son dönemin popüler reality-show ve biri bizi gözetliyor tarzı programlarını alın, üzerine biraz soap opera sosu ekleyin ve bütün bunları, karakterleri gerçekten hayatın içinden gelen ve her karesi 90´ların sonu ve 2000´lerin başının ruhunu yansıtan bir çizgi öyküde birleştirin Tarifimize son olarak bir de Oky´nin eğlenceli gözlem yeteneği, çizgi tekniği ve kimi zaman okuyucuları şok eden keskin dilini de eklersek, ortaya çıkan şey Cihangir´de Bi Ev olacaktır Cihangir´de Bi Ev, ilk günden beri kendi takipçilerini oluşturan; internette hakkında sayfalarca yorumlar yapılıp övgüler düzülen bir fenomen Oky´nin tarama ucunda hayat bulan karakterler ve gençlik yıllarını aynı dönemde yaşamış hemen herkesin yakından tanıdığı bu ev, sizi de ilk sayfalardan itibaren kendi müdavimleri arasına sokacak Cihangir´de Bi Ev´i okurken, kimi zaman öyküdeki karakterlerin dönemin güncel popüler kültür gelişmeleri üzerine yaptıkları sohbetlere katılmak, kimi zaman karakterlere yol yordam göstermek isteyecek ve kimi zaman da, birçok kişinin sürekli olarak belirttiği üzere, karakterlerin maceralarında kendi hayatınızdan izler bulacaksınız "Her gelenin buyur edildiği bu eğlenceli eve siz de konuk olmaya hazır mısınız?" (Tanıtım Bülteninden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
13,25 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com