Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dedektifi, imkansızlıklar, jıvaka, martin, mystere, sayı, taşı

Martin Mystere İmkansızlıklar Dedektifi Jıvaka Taşı Sayı: 25

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gizli üs "Altrove" deki arkadaşı Chris Tower, Martin Mystere´e, bazı teröristlerin hidrojen bombasının ana malzemesi olan konteynırları üreten bir firmaya saldırdıklarını ve konteynırlardan birini çalmayı başardıklarını anlatır Lityum ve Döteryum yerine, normal demirden bomba imal etmenin yolunu bulduklarından şüphe edilmektedir Tower´a göre fizikçi Ettore Majorana, 1938´de esrarrengiz bir şekilde kaybolmadan önce böyle bir teori ortaya atmıştır Tower ayrıca Mystere´e amerikan gizli servisinin Majorana´yı kaçırıp bizzat "altrove"de saklandığı, ama fizikçinin sonra da uçan daire tarafından kaçırıldığını açıklar İşin daha da ilginç yanı "altrove"deki bir medyumun majorana´nın hayalini gördüğünü ve mystere´den yardım istediğini söylemesidir Gizli servistekiler teröristlerin peşindeyken, birileri de Martin Mystere´i gözlemektedir (Derginin İçinden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
6,87 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com