|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| büyülü, çerçeveli, cilt, gökyüzü, iskeletler, kabus, kurşuni, magicovento, rüzgar |
Büyülü Rüzgar Magicovento Cilt: 4 İskeletler / Çerçeveli Kabus / Kurşuni Gökyüzü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyülü Rüzgar Magicovento Cilt: 4 İskeletler / Çerçeveli Kabus / Kurşuni GökyüzüBüyülü Rüzgar Magicovento Cilt: 4 İskeletler / Çerçeveli Kabus / Kurşuni Gökyüzü İçindekiler:[*]İskeletler[*]Çerçeveli Kâbus[*]Kurşuni Gökyüzü - Belki de saçma bir efsane değildir ![]() ![]() o yüz gerçekten bana benziyor! - Annem bana hamileyken o kayaya oyulmuş yüze çok bakmış belkide bu nedenle yüzüm o kayaya benzemiştir![]() ![]() Sen ne dersin baba? - Daha yüksek sesle söyle!![]() Seni iyi duyamıyorum![]() ![]() - Carvedrock sakinleri dışarı çıkın! - Francis!![]() Neyin var senin?![]() Sarhoş musun? - Aklım başımda Hamlin!![]() Sizinki de öyle olsun istiyorum! - Beni izleyin!![]() Taptığınız adamın aslında kim olduğunu öğrenmelisiniz salaklar!![]() (Kitabın İçinden)Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 10 09 201220,58 TL |
|
|
|