Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
creepy, korku, sayı

Creepy - Korku Sayı: 1

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yayıncı Jim Warren´ın Creepy dergisi 1960ların başında çizgilerle anlatım dünyasına yeni bir soluk getirirken Joe Orlando, Alex Toth, Wallace Wood, Frank Frazetta gibi efsanevi çizerler de bu korku hikâyelerini uyarlarken sanatlarının zirvesine ulaştılar Sonraki yirmi yıl, Creepy´nin dışında hiçbir dehşet hikâyesi çizgi roman dünyasına böylesi bir kaliteyi taşıyamadı Lâl Kitap´ın koleksiyon serisi, neredeyse bulunması imkânsız olan bu maceraları biraraya topluyor Kolleksiyon serimizin elinizde tuttuğunuz bu birinci cildi, orijinal serinin 1-5 sayılarını ve çizgi roman tarihi, özellikle de Warren dergileri konusunda uzman Jon B Cooke´un editoryal yazısını içeriyor (Tanıtım Bülteninden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
32,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com