Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cilt, eerie, korku

Eerie Cilt: 1 Korku

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Creepy dergisinin yarattığı sarsıcı etkinin hemen ardından, Jim Warren 1962 yılında ikinci korku dergisi Eerie´yi yayınladı Eerie dergisinde de yine aynı yetenekli yazar ve çizer kadrosu yer aldı Steve Ditko, Alex Toth, Frank Frazetta, Gene Colan, Angelo Torres ve diğerleri Ekip, Eerie ile birlikte korku edebiyatı çıtasını bir üst seviyeye taşıdı Kolleksiyon serimizin bu birinci cildi orijinal serinin 1-5 sayılarını ve bilim kurgu-korku alanlarında uzman Forrest J Ackerman´ın editoryal yazısını içeriyor Kapılarınızı kilitleyin, pencerelerinizi sıkı kapatın ve Eerie kolleksiyon serisinin 1 albümünü okumaya başlarken ışıkları açık bırakmayı sakın ihmal etmeyin! (Tanıtım Bülteninden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
32,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com