![]() |
İsyandan Aldın Beni, İsyana Bırakma Rabbim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() İsyandan Aldın Beni, İsyana Bırakma Rabbim..Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden ![]() Başkası yok elimde ![]() Şimdi elimden gelenlerin hepsi senin "El"inde ![]() Bağışla beni, göremedim ![]() Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içindeyken gün yüzüne çıkardığını bebelerin yüzünü ![]() Unuttum, çocuk tebessümlerini nice belirsizliklerden alıp güneşe erdirdiğini, Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini ![]() Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini ![]() Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini göremedim ![]() Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi her an zaaflardan çıkardığını, varlığını her an yokluktan geri getirdiğini göremedim ![]() Göremedim Rabbim her günü ödünç verdiğini ![]() Göremedim, bağışla beni ![]() Fakat, şimdi gördüklerim gösterdi bana hepsini Geç kaldım görmekte ![]() Tebessümü beton yığınları arasında sönen bebeler gördümse de, biliyorum Senin El'nde şimdi hepsi ve sonsuz tebessümler verdin herbirine ![]() Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse de, biliyorum Senin Rahmetinin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın herbirine ![]() Ümitleri bir apansız sarsıntıyla yıkılan insanları gördümse de, biliyorum Senin Şefkatinin ikliminde âsûde ve mutlu her biri ![]() Bağışla beni Rabbim, unuttum, nisyanda kaldım ![]() Hatırlamadım verdiğini ve var kıldığını ![]() Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarladığında varlığımı Hatırladım ve ama geç hatırladım ![]() Gördüm, ama güç gördüm, acıyla gördüm ![]() Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm ![]() Bollukta unuttum, darlıkta hatırladım ![]() Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım ![]() Hiç olmazsa, hiçlikte seni andım ![]() Şimdi, bir tevekkül var elimde ![]() Başka herşey düştü, herşey yokluğa döküldü ![]() Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de Senin Elinde ![]() Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma ![]() Sadece yakarış yakışıyor yakama ![]() Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan ![]() Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor ![]() Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni Rabbim Şimdi isyandan koru beni Rabbim ![]() İsyandan koru beni, isyandan koru beni, isyandan koru beni ![]() Ve lûtfet ki, avuçlarında teselliden ötesi yok ![]() Affet ki, elimde duâdan başkası yok ![]() Senai Demirci |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İsyandan Aldın Beni, İsyana Bırakma Rabbim.. |
![]() |
![]() |
#2 |
1907merve
|
![]() Cevap : İsyandan Aldın Beni, İsyana Bırakma Rabbim..Amin ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İsyandan Aldın Beni, İsyana Bırakma Rabbim.. |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : İsyandan Aldın Beni, İsyana Bırakma Rabbim..Amin kardeşim sağolasın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|