![]() |
Ben Ne Biçim Müslümanım? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Ben Ne Biçim Müslümanım?İyi bir Müslüman mıyım? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi bir Müslüman zaten kendisine iyi demez ![]() ![]() ![]() Bin türlü rezalet, zillet, esaret, hakaret altında keyfime bakıyorum ![]() Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi çayı, akşam taamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arada bir kırlara piknik yapmaya bile gidiyorum ![]() ![]() Namaz kılıyorum ama nasıl? Hakkını vererek, dosdoğru bir şekilde eda edebiliyor muyum? ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün bir yazı kaleme alıp gazeteye gönderiyorum ![]() Ben iyi bir Müslüman olsaydım Filistin’de, Irak’ta, Afganistan’da, Şarkî Türkistan’da ve daha nice yerde Müslüman kardeşlerimin mâruz kaldığı zulüm, işkence, çileler karşısında kahrımdan yataklara düşmem, kendimi yerden yere atmam gerekmez miydi? Vah vah, tüh tüh demekle iş biter mi? İyi Müslüman olsam gülebilir miydim? Asla! ![]() ![]() İzzet-i nefs diye bir şey tutturmuş gidiyoruz ![]() ![]() ![]() Bu gece bermutad tok yatacağım ![]() ![]() Yaşım ilerledi, ölüm yaklaşıyor ![]() Üzerimde hakları olan, kendilerine bilerek veya bilmeyerek kötülük yapmış, zarar vermiş olduğum, üzdüğüm kimselerle niçin helalleşmiyorum? Bu halimle ben ne biçim Müslümanım? Niçin hâlâ şu fâni dünyaya dönüğüm? Niçin “kârdan ziyandan geçtim, dükkânım yağma olsun! ![]() ![]() Benim sevgili din ve iman kardeşlerim, size karışmam ama ben kendime soruyorum: Bu halimle ne biçim bir Müslümanım? Eyvah bana, vah bana, yazıklar olsun bana, hezar efsus bana ![]() ![]() ![]() Mehmet Şevket Eygi |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ben Ne Biçim Müslümanım? |
![]() |
![]() |
#2 |
1907merve
|
![]() Cevap : Ben Ne Biçim Müslümanım?Evet hakkaten de yazıklar olsun bana ![]() Allah razı olsun kardeşim çok anlamlı bi yazıymış ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ben Ne Biçim Müslümanım? |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Ben Ne Biçim Müslümanım?Amin ecmain kardeşim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|