Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dizisi, klasik, maceralar, martin, mystere, sayı

Martin Mystere Klasik Maceralar Dizisi Sayı: 17

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uzay İstilacıları Genç bir bilgin yaptığı ilginç televizyon için patent almak isterse de geri çevrilir bir süre sonra Jones adında biri kız arkadaşının televizyon tarafından yutulduğu iddiasıyla yardım istemek için Martın Mystere´ye başvurur ardından Jones da kaybolur Kehanet Mehtaplı bir gece Yüce Tanrım! Ejderha Benim peder Nico İçeri gel! Agarth Dayanılmaz ve esrarengiz bir çeşit güç ,Martin Mystere ve sergej orloff gibi iki ölümcül düşmanı unutulmuş taglakhar manastırında birleymeye mecbur eder Himalayaların unutulnuş bir bölgesinde bulunan dirupo şatosunda bilge kuthumi, iki rakibe dünyanın çatısında yaşadıkları sakin dostluğu hatırlatır Savaşın Efendileri Isaac Nussen adını David Neumann olarak değiştirip esrarengiz takipçiler ona tuzak kurarlar ve Neumann Martin Mystere´den yardım istemeye karar verir (Kitabın İçinden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
27,45 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com