Zagor Klasik Maceralar Dizisi Sayı: 48 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zagor Klasik Maceralar Dizisi Sayı: 48Zagor Klasik Maceralar Dizisi Sayı: 48 Dehşet Hellingen ile işbirliği yapan akronlular Zagor ve Çiko´yu kaçırırlar ve organizmalar için gerekli olahn kanı sağlamak amacıyla gezegenlerine bir grup Kızılderili götürmeyi tasarlar bu iş için de Zagor´u kullanmayı düşünürler ![]() ![]() Korkunç Büyü Zagor ve Çiko, kendilerini birer robata dönüştüren, Hhellingen ile Akronlulurın zihin programlayıcısı´nın etkisinden kurtulduktan sonra karşı harekete giçerler Çiko Ordudan yardım istemeye giderken Baltalı ilah da uzaylıların esir aldığı darkwoor´lu kızılderilerilileri kurtarmak için Naatani Dağına gider ne var ki bir akron devriyesi onu görmüştür![]() ![]() Düelloya Davet -Sıcak bir Ağustos Günü Ohio Eyaletindeki Olarence yolunda -Seni kibarca uyarıyorum, soruma hâlâ cevap vermedin, sayın bay Zagor![]() ![]() -Benden daha acınacak durunda kimse var mı, ha? - Cevap versene! -Saatlerdir taban tepmekten zavallı ayaklarım perişan halde![]() ![]() Oyun Bitti Sahip oldukları altın medenini kaybeden Sullıvanlar, tiyatro kumpanyları da iflas edince para sıkıntısı çekmeye başlamışlardır Bu nedenle Romeo para karşılığı rinğe çıkarak boks maçları yapmaktadır h Dostlarına yardım etmek istelen Zagor, Rocky thorpe adında profesyonel bir boksörle dövüşmeyi kabul eder (Kitabın İçinden)Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 09 09 201227,45 TL |
|
|
|