09-10-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dylan Dog Morgana / Cagliostro! / Uzun Veda / Ölümün Ötesi / Johnny Freak
Dylan Dog Morgana / Cagliostro! / Uzun Veda / Ölümün Ötesi / Johnny Freak
Efsanevi Maceralar dizimizin üçüncü kitabı Efsanevi Dylan Dog Maceraları´yla birlikte sizlere beğeneceğinizi umduğumuz, 36 sayfalık özel bir Arşak! albümü armağan ediyoruz Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi İtalya´da bir çizgi roman dizisinin en az kahramanı kadar renkli yan karakterlerinin maceralarını içeren albümler, özel ekler olarak yayımlanmakta Daha sonra bu ekler (Nathan Never´ın özel eki Legs örneğinde olduğu gibi) okurlarından gelen istekler de göz önüne alınarak bağımsız dizilere dönüşebiliryor Tabii bu durumda "kahramanımız" da "kanka"lıktan başrole terfi ediyor! İtalya´da Zagor´daki Çiko ve Kazmakürek Bill, Mister No´daki "SS" için hazırlanan özel ekler, bu uygulamanın ilk anda gelen örnekleri Efsanevi Dylan Dog Maceraları, beş Dylan Dog macerasından oluşuyor Sizleri, Xabaras´tan Müfettiş Bloch´a, Morgana´dan Bree Daniels´a, Kabuslar Detektifi´nin maceralarını paylaştığı iyi ve kötü pek çok unutulmaz yan karakterin konuk olduğu bu maceralarla baş başa bırakmadan önce son bir şeyi hatırlatalım: 393 sayfadan başlayan "Johnny Freak", internet üzerinde okurlar arasında düzenlenen bir ankette en sevilen Dylan Dog macerası seçilmiş (Kitabın İçinden) Ek: Dylan Dog Sunar: Arşak! Asıl adım Julius Henry 1890´da New York´ta doğdum Kardeşlerimle birlikte Marx Biraderler / Üç Ahbap Çavuşlar olarak 1930´larda birbirinden başarılı komedilere imza attık The Conconuts (1929), Animal Crackers (1930), Duck Soup (1931), Room Service (1938) en tanınmış filmlerimizdendir Bu filmlerde hiç konuşmayan Harpo´yla ("Dilsiz") İtalyan ağzıyla bozuk bir İngilizce konuşan Chico ("Kıvırcık") abartılı, çılgınca hareketler yaparken bendeniz de sürekli olarak izleyicilere olayların iğneleyici yorumlarını sunardım 1949´da dağıldık Televizyonda yarışma programı ("You Bet Your Life") bile sundum 1972´de Cannes´da ödül aldım İşte size  Kimim Ben! (Kitabın İçinden)
Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1
Piyasa Fiyatı - 09 09 2012
16,30 TL
|
|
|