![]() |
Anlayana! |
![]() |
![]() |
#1 |
doctor88
|
![]() Anlayana!![]() ![]() ![]() ![]() Ben arkandan sadece baktim ![]() ![]() ![]() Oysa,,, Oysa söylenecek o kadar çok seyim vardi ki ![]() ![]() ![]() Gidersen, iyiye dair ne varsa içimde, yitirecegim hepsini ![]() Gidersen, sönecek içimdeki ates ve bir daha hiç kimse yakamayacak ![]() Gidersen, karanliga mahkum edeceksin gözlerimi, o karanlikta yolumu kaybedecegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KONUSAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Gidisini görmemek için gözlerimi kapadim ![]() Öylesine acidi ki içim; tutup koparsalardi kolumu, bacagimi bu kadar aci duymazdim ![]() Acim yas olup akmaliydi gözlerimden ![]() AGLAYAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa ![]() ![]() ![]() Tutkum seninle olmakti, tutkum teninde erimek, tutkum hayati sadece seninle paylasmakti ![]() ANLATAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Gidisini önlemek için tutmak vardi ellerinden ![]() Ellerim degil miydi her dokunusumda seni ürperten? Ürperirdin yine, biliyorum ![]() Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini, gitmek için biriktirdigin bütün cesaretin kaybolurdu ![]() TUTAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Bir yikim gibiydi gidisin ![]() Sen adim adim uzaklasirken benden, çöküp kaldi bedenim oldugu yere ![]() Nice terk edilislere dayanan bu yürek, bu kez yenilmisti ![]() Bu kadar zayif degildim ben kalkmaliydim ![]() KALKAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Oysa geldigin gün gidecegini biliyordum ![]() Hazirdim gidisine ![]() ![]() gidecektin ![]() Bense gidisinin ertesi günü hayatima kaldigim yerden devam edecektim ![]() DEVAM EDEMEDIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Bir sey söyledin mi giderken? ![]() ![]() "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi? ![]() ![]() ![]() "Bekle beni, dönecegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beynim öylesine ugulduyordu ki ![]() DUYAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Nereye gittigin önemli degildi ![]() Binlerce km ![]() ![]() yoktun ve asil bu düsünce beni felç ediyordu ![]() Kurtulmaliydim senden, bu yokluk duygusundan kurtulmaliydim ![]() KURTULAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Unutulanlarin arasina katilmaliydin ![]() Anilari sandiga koyup hayati yeniden yakalamaliydim ![]() Bu ask noktalanmaliyd, bu sevdadan vazgeçmeliydim ![]() YAPAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Bir okyanusun ortasinda, tek küregi kaybolmus sandalda dev dalgalarla bogusan bir denizciyim simdi ![]() BIL KI SEVMEKTEN VAZGEÇMEDIM SENI, BIL KI SENINLE BIRLIKTE, SEVDANI DA TASIYACAGIM YÜREGIMDE, BIL KI; SENI ASLA UNUTMAYACAGIM Biliyorum aslinda sen hiç bir zaman gelmedin bana ![]() Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çigliklarim boguluyor gecenin karanliginda ![]() Gece korkunç, gece sessiz, gece yalniz ![]() ![]() ![]() Sesim kisiliyor Gidisin bitisi olacak yüregimdeki heyecanin, Gidisin sönüsü olacak gözlerimdeki atesin ![]() Beni,yüregimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma ![]() Gidisin dinderemez bu firtinayi ![]() Bir firtinanin ugultusuyla sesleniyorum sana; GITME ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|