Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kız, mavi, saçlı

Mavi Saçlı Kız

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mavi Saçlı Kız

Mavi Saçlı Kız

Yaşam ve ölüm arasındaki çizgi bazen çok incelebilir Bu çizgide yaşanan hayatlar vardır Can yıkıcı hayatlar
Emek emek büyütülen sevgiler vardır Cesaret olmadan tek adım atılamayacak tehlikelerin içine sokar insanı Acıya beklenmedik faturalar çıkarır En umulmadık anda, renkler değişir
Küçücük bir yaşamın ardında kalan, insanın kendisinden büyütüp sevdiği, korumaya yazgılı olduğu bağlılıklar vardır
Burçak Çerezcioğlu, 16 yaşında lösemiden öldüğünde, cesareti, sevgiyi ve yaşamı tanıyordu
Bu kitapta, kısa bir yaşamın kederini, güzelliğini, acısını, bir savaşı okuyacaksınız
Ne yazık ki kurmaca olmayan bir hayatın öyküsünü
Bir babaya, bu dizeleri yazdırmış bir hayatın
Sabahları
Hasta uyanmanı istiyorum
Hastaysan eğer
Yaşıyorsun demektir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,87 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com