Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kanserle, yaşıyorum

Kanserle Yaşıyorum

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kanserle Yaşıyorum

Kanserle Yaşıyorum

Hayatım boyunca Türkiye''de farklı alanlarda mücadele ettim Kansere yakalanınca yeni bir cephe daha açıldı hayatımda Hiyerarşik toplumsal yapı ve rollerin korku üreterek egemen olduğu Türkiye''de ben, kanser=ölüm yargısına karşı çıktım Doktor ve hasta ilişkisindeki ast üst ilişkisine karşı çıktım Hasta olarak haklarımın gasp edilmesine karşı çıktımGizlenme geleneğine karşı çıktım Hastalığın pasif bir kurbanı olmaya karşı çıktım Hastanın bir ''göğüs'' olarak tarif edilmesine karşı çıktım O ''göğüs''ün ardındaki anneye, kadına, sevgiliye, yüreğe ve duyguya sahip çıktım

Hayatın anlamı ve odağı olan ''insan'' bir duygu yumağıdır, otomatik ilaç servisi yapılacak robot değildir İnsan ve hasta olarak ''biricik'' olduğumu biliyorum Bana ait tek bir hayata sahibim Ben hasta olarak tedavinin tarafı değil, ortağıyım Hasta-doktor rakip değil birbirinin çözüm ortağıdır Onun eksik parçası bende, benimki onda

Akıl ve gönül beraberliği olmadan direnme gücü bulamayız; bir yere varamayız Kanser hayatımızı etkileyen bir sorun yerine yeni bir fırsat olabilir Bu kapıyı korkmadan açın Ardında yepyeni bir dünya bulacaksınız Siz de başaracaksınız

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,54 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com