Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
boğaziçi, yalıları

Boğaziçi Yalıları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Boğaziçi Yalıları



Boğaziçi Yalıları
[*] "Boğaziçi Mehtapları gibi Boğaziçi Yalıları da rüya olmuş bir gerçeğin -zaman ve mekan içinde- tasviridir Mehtaplar, Boğaziçi''nin birinci senfonisiydi; gümüş senfoni Yalılar, Boğaziçi''nin ikinci senfonisidir; altın senfoni"
- Ruşen Eşref Ünaydın - İstanbul, Mayıs 1955-
"Abdülhak Şinasi Hisar, bu ince ciltle Boğaziçi''nin bütün şiirini bildirmiş, bütün güzelliklerini anlatmış, bütün medeniyetini tarif ve icmal etmiş oluyor Boğaziçi köyleri kadirşinas iseler, birer sokaklarına, sokaklarının hala en sessiz, en asude ve en rüyalı kalmış olanına Abdülhak Şinasi''nin ismini vermek üzere birbirleriyle yarışa girmelidirler"
- Nahit Sırrı Örik - Türk Sesi, 8 Ocak 1988-
Bugüne kadar dergilerde kalmış olan "Köprülüler Yalısı", "Yalıların Sonuncuları" ve "Bir Boğaziçi Yalısı Müzesi" başlıklı yazıların da eklenmesiyle, Boğaziçi Yalıları ilk kez bu baskıda tamamlanıyor


Ürünün Resimleri:








Piyasa Fiyatı - 09092012
4,75 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.