Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakan, olmak

Bakan Olmak!

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bakan Olmak!

Bakan Olmak!
[*] Hem bir meclisin bakanı olmak; hem de bakan ve baktığını görebilen gözlere sahip olabilmek İkisini birarada taşıyan kaç "Bakan"ı oldu ülkemizin?Mükerrem Taşçıoğlu 1 ve 2 Özal Hükümetlerinin önce Kültür, ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını yaptı Onun, Cumhuriyetle yaşıt anıları bize, Metelik’ten Yeni Türk Lirası’na kadar geçen zaman dilimi içinde, bir ülkenin, bir milletin, bir çağın serüvenini anlatıyorBenim yaşım, aynı zamanda Cumhuriyetimizin de yaşıdır Ben’i anlatırken O’nu da anlatmaya gayret ettim Başka türlüsü zaten mümkün değildi Birlikte yaşadık, ayrılamazdık Cumhuriyet nesli, Atatürk nesli olmanın, haklı gururunu yaşadım Metelik’ten Yeni Türk Lirası’na kadar, bütün değişimleri yaşayarak yaşlandım ve onları yazmaya karar verdim Renkli, bazen maceralı bir hayatım oldu "Her boyadan boyanmışsın" dedikleri bir hayatın öyküsü bu En haz ettiğim yaşantım, toplum adına yaşadığım yıllar: Talebe Birliği Başkanlığı, Gençlik Temsilcisi olarak uluslararası organizasyonlarda geçen yıllarım, siyasette ve Bakanlıkta bulunduğum süreç 6-7 Eylül ve Varlık Vergisi utanç tabloları, Teknik Üniversite, siyasi liderler, Galatasaray Lisesi’nde tahsil ve oradaki hocalar, acı veya tatlı olaylar, 2 Harp yılları, Paris’teki yaşantı, darbeler, ANAP Uzun söze ne hacet! Lutfedin ve okuyun!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,84 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com