Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatımı, masaya, yatırdım

Hayatımı Masaya Yatırdım

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatımı Masaya Yatırdım

Hayatımı Masaya Yatırdım

Prof Dr Ergun F Sabar, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir ömür sürdürmüş bir cerrahtı Kendisinin de ifade ettiği gibi hayatı mücadelelerle
geçmedi; çünkü zamanına göre oldukça imtiyazlı koşullarda dünyaya gözlerini açmıştı Onun artısı, kendisine sunulan imkânları
değerlendirebilme kabiliyetinden gelmekteydi Her zaman bir arayış içerisindeydi ve cesur kararlar alarak renkli, üretken ve
öğrenme aşkıyla dolu bir hayat yaşadı Amerika’da ünlü kalp cerrahı Dr DeBakey’in asistanı oldu; İngiltere’de kraliyet ailesiyle
aynı havayı teneffüs etti; tıp bilimine pek çok ünlü isimle birlikte hizmet verdi; Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin
dekanı oldu ve sadece iş yaşamında değil özel yaşamında da edindiği dostlarıyla sevilen ve sayılan bir insan oldu
Bu kitabı yazmaktaki amacı ise, o dönemlerin bir tanığı olarak değerlendirmelerini ve tecrübelerini genç nesillerle paylaşabilmekti
Kitap yayına hazırlanırken kendisini maalesef kaybettik Ancak bu kitapta kaleme aldığı yaşamıyla, bir başarı öyküsü olarak ilgiyle
okunup zihinlerde hayat bulacağına inanıyoruz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,15 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com