Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babamın, defteri

Babamın Not Defteri

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babamın Not Defteri

Babamın Not Defteri

Ağabeylerim Zülfü, Asım ve en küçük kardeşim Ferhat’la o masada tanıdık Yunus’u, Pir Sultan Abdal’ı, Mevlana’yı, Hacı Bektaş-ı Veliyi, Âşık Veysel’i, Nazım Hikmet’i, Tevfik Fikret’i, Dadaloğlu’nu, Ömer Hayyam’ı Babam, sorularımızı yanıtlayarak, fikirlerimizi sorarak, yorumlarımızı dinleyerek yaşamın içinden olaylar anlatırdı Bunların bir kısmı kendi anılarıydı Her dinlediğimizde ilk kez dinliyormuş gibi zevk alırdık bunlardan Yeri geldiğinde anlattığı fıkralarla sohbet daha da eğlenceli olurdu, saatlerin nasıl geçtiğini anlayamazdık Bu anlattıklarıyla bizlere yaşamın felsefesini kavratmaya çalıştığını sonraları anlayabildim
“Baba, bize anlattıklarını bir yerlere not etmiş olsaydın, bu bize bırakacağın en değerli miras olurdu” dediğimde babam başımı okşayıp güldü
Bir gün sonra onun çalışma masasına yaklaştığımda okuduğu kitaptan başını kaldırıp “Kızım, dün benden bir şey istemiştin, istediğin hazır ve burada” diyerek her zamanki zarif tavrıyla, bana karton kapaklı, sararmış eski bir defter uzattı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com