Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Sen Û Ben

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Û Ben

Sen Û Ben

Çoğu zaman bir yazarın yaşam öyküsünü okurken yapıtlarının hikâyesini okuruz adeta Ama bazen başyapıt haline getirilmiş yaşam öyküleriyle de karşılaşırız Hüzünleri, sevinçleri, acı ve yıkımlarıyla, mücadelesiyle destansı bir yaşamdır karşımızdaki Tıpkı elimizdeki kitapta olduğu gibi
Mehmed Uzun ve Muhsin Kızılkaya 90’lı yılların başlarında yolları İstanbul’da kesişen iki genç yazar Önce arkadaş, sonra yazar-çevirmen, daha sonra hısım akraba Modern Kürt romanının yaratıcısı Mehmed Uzun’un sürgünde, İsveçte, memleket hasreti içinde yazdığı Kürtçe romanları, Muhsin Kızılkaya İstanbul’da Türkçeye çevirdi Çok kısa bir süre içinde büyülü bir okur kitlesi yarattılar
Muhsin Kızılkaya, Mehmed Uzun’la yaşadığı bu “uzun” on beş yılın hikâyesini, hayatı eşliğinde, son derece sanatlı bir üslup ve biçimle kaleme aldı Roman tadında bir kitapla, hazine değerindeki bu anıları gün ışığına çıkardı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com