Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çarptı, hızımız, yıllara

Yıllara Mı Çarptı Hızımız

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağrısız, sızışız ve de uykusuz geçen gecelerin biri, sabaha yaklaşırken ve bu konuyu hiç düşünmezken yani durup dururken "Ben bu ''kıpır kıpır yulafın ardından bıktım," dedim kendime
Gene böyle gecelerden birinde, baktım kitabın adı "Yıllara mı Çarptı Hızımız" olmuş
Bilinçaltı "dostumuzun!" oyunlarından biri mi? Belki
Doğum yeri neresi, doğum sebebi ne olursa olsun, ben bu adı tuttum dostlar
Umarım siz de seversiniz
Yazar, şair, eğitimci, ve bir heykeltıraşla bir yazarın annesi Eski İstanbul''un, renklerini, seslerini, kokularını taşıyan anılarıyla İsmet Kür, aslında bir ülkenin değişimine tanıklık ediyor Sadece keyifle okunacak bir anı kitabı değil, Yıllara mı Çarptı Hızımız, okuru düşünmeye ve zamanın akışını bir kez daha gözden geçirmeye çağırıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com