Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatim, romanya

HAYATIM ROMAN(YA)

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

HAYATIM ROMAN(YA)

HAYATIM ROMAN(YA)

Sevgili okuyucum,
İçinde yaşadığımız bir çorba değil mi hayat? Bir kepçe de benim elimden içmeye ne dersiniz? Tadını beğenmenizi sadece umabilirim; ancak şunu söylemem mümkün: Satırların arasında tanıdığınız insan halleriyle, başkaları için önemsiz olabilecek ama sizi zamanında derinlemesine etkilemiş yaşam ayrıntılarıyla karşılaşacaksınız, hatırlayacaksınız Yazdıklarım, hayatı çok daha ağır koşullar altında yüklenmiş olan insanlara pek hafif gelebilir, ama yaşam durduğumuz noktaya göre her birimize farklı görünmez mi? Hepimiz için şeytan ayrıntıda değil mi?

Kitap yazmaya karar verdiğimde, öncelikle Romanya''da yaşadıklarımı paylaşmak istedim okuyucumla Kabuğumun dışındaki dünyayı fark ettiğim, hayatı kavradığım bir süreçti Romanya benim için Geçmişe dair anlattıklarımı da bu yeni ''ben'' yazdı Önyargılardan kendini soyutlayarak, dışarıda durup geçmişe bakarak

Görelim bakalım, Romanya öncesi nasıldı hayatım ve sonrasında nasıl değişmiş; değerler, kavramlar, ilişkiler ne hal almış? Geçmiş nasıl da gelecekle örtüşmüş

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,70 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com