Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belgesi, ibret, mektep, taş

Taş Mektep Ve İbret Belgesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

5 Aralık 1931 yılında Malkara’da doğan Muzaffer Çelik, tamamen kişisel gayretleriyle ilk, orta ve lise tahsilini bitirmiştir
Edirne Jandarma ve İhzari Okulları’nı; İstanbul Yıldız Polis Okulu’nu ve İstanbul Etiler Komiser Muavinliği Okulu’nu bitirmiştir Edirne, Balya, Gönen, İvrindi, Adıyaman, Aşkale, Hınıs, Erzurum, Ankara, İstanbul, Niğde - Bor, Ulukışla ve Sakarya - Pamukova’da Emniyet Teşkilatı’nın değişik branşlarında 30 yıl görev yaptıktan sonra Başkomiser rütbesiyle 1981 yılında emekli olmuştur
Evli, üç çocuk babası olan Muzaffer Çelik’in büyük oğlu Oğuz, deniz kurmay yarbaylığından emekli; Kızı Nergiz, ilköğretim okulu öğretmeni; Küçük oğlu Deniz, İngilizce öğretmenidir
Şiir ve Türk Sanat Müziği dallarında da çalışmalarını sürdüren Çelik’in 4 adet Hicaz, 3 adet Muhayyer, 1 adet Uşşak ve 1 adet Karcığar makamında, güfte ve bestesi kendisine ait olan eserleri bulunmaktadır
Elinizdeki kitap, Emekli Başkomiser Muzaffer Çelik’in görev yaptığı yıllardaki anılarını, başından geçen olayları ve 70 yıllık inişli çıkışlı yaşamından kesitleri sunuyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com