Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
blues, saraybosna

Saraybosna Blues

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saraybosna Blues

Saraybosna Blues

“Saraybosna’ya kar düştüğünde, çam ağaçları buz kesip çatırdarken, toprağın altındaki kemikler bizden daha iyi ısınacaklar İnsanlar tek kelimeyle donacak Güneşsiz bir yaz geçti, ateşsiz bir kış geliyor
“S : Harun, haydi, içeri gel, dışarıda kurşun yağıyor
“Bu sabah, avucumun içini oğlumunkiyle karşılaştırdım Cildimize kazınmış çizgiler tıpatıp aynı derinlikte Çektiğimiz acı hesabıyla, oğlum ve ben ikiziz

“Saraybosna Blues, hem bir savaş muhaberatı hem bir felsefi soruşturma Bu şiirlerde, mikro-denemelerde ve kısa düzyazı hikâyelerde, Mehmedinoviç, tüm yürek burkan açık seçikliği ve detaylarıyla, bir dünyanın yıkılışını belgeliyor Yazarın bu kitabı, Bizim Zamanımızda’nın genç Hemingway’inde bulunan, zevk dolu bir gerçeklik tutkusunu okura geçiriyor
PAUL AUSTER
“Semezdin Mehmedinoviç, benim her zaman yazmak isteyip yazamadığım türden bir kitap yazmayı, şiiri, düzyazıyı, kısa hikâyeleri, günlüğü, tüm bunları tek bir yerde toplamayı başardı Bu benim ok sevdiğim bir üslup ve Saraybosna Blues’da hayata geçirildi O korkunç savaş süregiderken, o, şehirde kalmayı tercih etti Eşi ve ocukları vardı, diretmeye karar verdi Ateş hattındaki bir yazarın inanılmaz anlatısıdır Saraybosna Blues

SAM SHEPARD

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com