Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dostluğun, veda, öyküsü

Veda - Bir Dostluğun Öyküsü

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Milyonlara ulaşan filmin beklenen kitabı…
“Oğlum Muzaffer, sana bir sır veriyorum Paşam ölürse ben de yaşayamam, o saat canıma kıyacağım
Salih Bozok’un o uğursuz kasım sabahı oğluna söylediği bu sözler, kaçınılmaz sona isyan eden bir dostun acı çığlığı gibidir Bozok, kararının gerekçesini açıklamak üzere bir veda mektubu yazmaya koyulur Bu mektup, Selanik’te mahalle mektebinde başlayan, bir imparatorluğun çöküşüne tanık olan ve modern Türkiye’nin kuruluş coşkusunu yaşayan güçlü bir dostluğun çarpıcı belgesidir
Çocukluk arkadaşı Mustafa’yla, Kurtuluş Savaşı kahramanı Mustafa Kemal Paşa’yla ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’le pek çok yaşantıyı paylaşmış, onun kederine, tasasına ve sevincine tanık olmuş Bozok’un mektubu, dünyanın saygı duyduğu bir liderin özel yaşamına ve iç dünyasına da ışık tutuyor
Veda, gösterime girdiği dönemde Türkiye’de bir milyon kişiye ulaşan, yurtiçinde ve dünyada pek çok olumlu eleştiri alan filmin romanı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
19,35 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com