Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğmak, içinde, politikanın

Politikanın İçinde Doğmak

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu kitap; Akçalı''nın ?politikanın içinde doğduğunun? ispatıdır Geçmiş zamanın politik fotoğrafını öyle güzel çekmiştir ki, okumaya doyamayacak, tekrar tekrar okuyacaksınız Sizi kitaptan küçük bir alıntıyla baş başa bırakıyorum Adalet Partili bir vatandaşımız bizimle konuşurken, Süleyman Demirel için: ?O bizim köydeki cip şoförlerine benziyor,? diyordu Partilimiz bu sözleriyle Demirel?e hakaret etmek veya ona şoför demek istemiyordu Demirel?in bir kusuruna işaret etmekteydi Toros köylerinden pek çoğuna otomobille gidilmez, ancak ciplerle gidilebilirdi Cip şoförleri öyle becerikli idi ki, yaya bile gidemeyeceğiniz yollardan geçer, taştan taşa seker, adeta sıçrayarak yol alırlardı Bazı ciplerin frenleri bile bozuktu Buna rağmen yokuşları çıkar, inişleri iner, sizi menzilinize ulaştırırdı Fakat bu şoförler, asfalt yola indikleri zaman arabaları devirirlerdi Partilimiz, cip şoförünün bu yönünü Demirel?e benzetmek istiyordu Demirel de buhranları yönetmekte, güçlükleri aşmakta fevkalade mahirdi Fakat işler yoluna girdiği zaman gidip bir engele çarpardı Vatandaş, kendi partisinin liderine, bu kadar kibar ama şiddetli başka nasıl kızabilir? Akçalı, bu ve benzeri yaşanmış birçok siyasi hatırayı, ilk defa bu kitapla sizlere sunuyor
-Murat Akçalı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com