|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bediüzzaman`ın, efendi, feyzi, katibi, mehmed, sır |
![]() |
Bediüzzaman`ın Sır Katibi MEHMED FEYZİ EFENDİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bediüzzaman`ın Sır Katibi MEHMED FEYZİ EFENDİBediüzzaman`ın Sır Katibi MEHMED FEYZİ EFENDİ Kastamonu bir mübarek belde ![]() On yedi bin evliya ve Anadolu`nun dört maneviyat büyüğünden biri, Şaban-ı Velî Hazretleri onun sinesinde barınmakta ![]() O mübarekleri temsilen, Üstad Bediüzzaman`a gönül veren, talebe olan büyük bir veli ve âlim bir zâttır Mehmed Feyzi Efendi ![]() ![]() Üstad`ın Kastamonu`da kaldığı yedi yıl boyunca, gece gündüz hep hizmetinde kaldı ![]() Uzun ve soğuk kış gecelerinde, yazın yemyeşil ağaç ve çayırlarla kaplı dağ ve ormanlarında Üstad`ın nice derunî ve ulvî hallerine şahit oldu ![]() Denizli ve Afyon Hapishaneleri`nde Üstad`ının yanı başındaydı ![]() ![]() Hayattaki yegane iftihar vesilesi Risale-i Nur`a ve Üstad`ına hizmet etmek, bu vesileyle eşsiz mazhariyetlere nail olabilmekti ![]() ![]() Mehmed Feyzi Efendi, kazandığı manevî mertebeyi Üstad`ın verdiği icazetle de taçlandırdı ![]() ![]() ![]() Hayatlarındayken anlaşılamamak, büyük zâtların kaderi olsa gerek ![]() ![]() Bu çalışmanın, onun daha iyi anlaşılmasına yardım edecek ve pak ruhunu memnun edecek bir adım olmasını niyaz ediyor, ona karşı olan vefa borcumuzun bir gereği sayıyorum ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 10,42 TL |
![]() |
![]() |
|