Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kör, uçuş

Kör Uçuş

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kör Uçuş

Kör Uçuş

Yaşama sevincini hiçbir zaman kaybetmeden ve mücadeleden yılmadan geçen 83 yıllık bir hayatın öyküsü…

11 yaşında görme yeteneğini kaybeden eğitimci, yazar, çevirmen, avukat Gültekin Yazgan’ın engel tanımayan azminin ve mücadeleyle geçen yıllarının öyküsü…

… Kitabı okumaya başladım; okudukça kör yazar benim gözümde devleşti
Türkiye’nin gizli kahramanlarından birini keşfetmiştim Gültekin Yazgan bir Cumhuriyet aydını, olgun bir insan ve gerçek bir “savaşçı”ydı
Bir insanın kör olması benim gözümde onu özel kılmaz Gültekin Bey’i özel kılan olaylara yaklaşımı, düşünüşü, kişiliği, değerleri, inançları; yani varoluşu
Doğan Cüceloğlu, Onlar Benim Kahramanım

Kör Uçuş’un yazarı Gültekin Yazgan’ın oğluyum Bu kitap sayesinde, babamın körlüğün ve hayatın cilvelerinin ortaya çıkardığı “engelleri aşmış insan”
olmanın ötesindeki iki önemli özelliğini fark ettim: Merak ve tutku Aklının almadığı hiçbir şeyi reddetmeyen, aksine, ne olduğunu anlamak ve öğrenmek için peşine düşen bir merak Bu merakı ateşleyip yaşatan, başladığı işi bitirmeye, sonuna kadar gitmeye olanak sağlayan tutkulu bağlılık

Kör Uçuş’u okuyanların da kendilerindeki merak ve tutkuyu bulmak için güçlü bir istek duyacaklarını düşünüyorum
Yankı Yazgan

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,78 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com