![]() |
60’lar Hikaye 70’ler Terane 80’ler Şahane |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 60’lar Hikaye 70’ler Terane 80’ler Şahane60’lar Hikaye 70’ler Terane 80’ler Şahane O solmaya yüz tutan renklerin bir araya getirildiği şahane bir nostalji tablosu ![]() YÜKSEL AYTUĞ - SABAH Vallahi sizi bilmem ama ben okurken oldukça eğlendim… ALİ ATIF BİR - HÜRRİYET Bu kitabı okurken: ‘Geçmişi özleyeceğiz ![]() ![]() ERDOĞAN AKTAŞ - POSTA Ilık bir bahar esintisi tadındaki bu kitabı bir solukta okudum desem yeridir ![]() ![]() MÜNİR ÜSTÜN - HABER 7 Bu kitap, okuru elinden tutup nostaljik bir yolculuğa çıkararak 80’lere götürüyor ve o yılları bazen gülümseterek, bazen hüzünlendirerek bir daha yaşatıyor ![]() CEM KÜÇÜK - CİNE5 & TVNET - ‘Issız bir adaya düşsen yanına alacağın üç şey nedir?’ efsane sorulu cicili bicili anket defterleri ![]() ![]() ![]() - ‘Breyk, breyk, breyk arkadaş arıyorum, arkadaş’ nidalarının yükseldiği uzun antenli telsiz odaları ![]() ![]() ![]() - ‘Bir bilmecem var çocuklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kuş yuvası modundaki vatkalı omuzlarımız, şetlant kazaklarımız ve şalvar kotlarımız ![]() ![]() ![]() Haydi, elinizde kitabınız, yavaşça müzik bölümüne ilerleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 9,00 TL |
![]() |
![]() |
|