Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dönüşümdür, yaşam

Yaşam Dönüşümdür

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşam Dönüşümdür

Yaşam Dönüşümdür

Doğaya adanmış bir yüreğin hikayesi…
Bir adam varmış, ince yüzlü, kara kaşlı, kara gözlü, kısa kesilmiş, kara saçlı,
genç bir adam Koluna taktığı sepetiyle, insanlara gerçek yiyeceğin ne olduğunu anlatır, hasta dünyanın ve onun insanlarının iyileşmesinin yolunu onlara gösterirmiş Bunu yaparken de, sepetinden çıkarıp uzattığı yiyeceklerin tadına baktırarak iyiliğin tadına alıştırırmış Bu adamın adı Victor’muş
Bir gün herkesi şaşırtarak ortadan kaybolmuş Bana sorarsan ey okur, bu masal böyle başladı, ama böyle bitmeyecek
Özcan Yüksek

Ege’de “delice zeytin” derler Ya da “hüda-i nâbit” “Tabiatta insan müdahalesi olmadan yetişen her meyve ağacı için kullanılır…” diyor bir sözlük, internette Victor da en çok böyleydi, bana sorarsanız: hüda-i nâbitti
Ömer Madra

O, gerçek bir iz bırakandı Ama bunlar durağan, kalıcı, yok eden izler değildi
Değen, dönüşen ve dönüştüren izlerdi Son nefesini, baharın yeni filizlendiği bir günde verdi Yeryüzüne bıraktığı son nefes, bugün pek çok cana ilham oluyor
Buğdaygiller

Victor Ananias’ın zamansız ölümüne şaşırmadım Bazı insanlar bu dünyaya
ait değildir Ziyaretçidirler O da bu insanlardan biri idi
Metin Münir

“Yaşamda varmak istediğim tek nokta her an Allah rızası için yaşayabilmek”
diyen bir dervişti Victor
Yıldıray Oğur

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,31 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com