![]() |
28 Şubat’ta Devrilmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 28 Şubat’ta Devrilmek28 Şubat’ta Devrilmek ü Tansu Çiller: “Bu Bir Çankaya Darbesidir” ü Köşk’ten ABD’ye, “Yarı askerî bir yönetim hazırlığı içinde bulunan Çiller’e yardım yapmayın!” mesajı gitmiş miydi? ü Çiller, Demirel’in rahatsızlığını, “Orduya güvenmiyor! İhtilal yaparlar zannediyor! Yani böyle bir dehşet içinde ![]() ![]() ![]() ü Genelkurmay Başkanının “Serseri” dediği adam kim? ü “Çiller’in emrindeki 700 kişilik ölüm timi” hangi cinayetleri işliyor? ![]() ![]() ü TSK’nın verdiği mesajlar “askerî müdahalenin ayak sesleri” olarak algılanınca Çiller, paşalara kafa tutuyor… ü “Atatürk ideallerinin bekçisiyiz” diyen Genelkurmay İkinci Başkanı Org ![]() ![]() ü Tansu Çiller, ihtilal gecesi (!), “Darbenin önüne geçmeye çalışıyorum, Amerikalılara bu demeçleri verdiren benim!” diyor ![]() ü Genelkurmay Başkanı Doğan Güreş, üniformasının iç cebinde Çillerin fotoğrafını taşıyor muydu? “Gece yarıları beni yataktan kaldıracaksın, ‘Tanklar şu saatte hareket etti’ diyeceksin; hangi politikacının hangi hapishaneye sevk edileceğini isim ve tarih vererek anlatacaksın…” Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 16,83 TL |
![]() |
![]() |
|