Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahçesinde, bizans, büyüdüm

Ben Bir Bizans Bahçesinde Büyüdüm

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"İlk ''yaz'' diyen sevgili Mina Urgan oldu Üniversitedeki müşterek dostlarımıza ait anılardan bahsettiğim bir gün ''Yaz bunları, her insanın yazması gereken şeyler vardır hayatında'' demişti" "Üç dört yıl önce oğlum babası İlhan Koman''la Paris''te nasıl tanıştığımı sormuştu Sonra da ''Anne, aklımda kalmıyor, bunları yazın'' diye küçük bilgisayarı odama yerleştirip beni yazmaya adeta mecbur etti"

Melda Kaptana bu ilk kitabını 2003 yılında 75 yaşındayken yazdı
Cumhuriyet''in ilk kuşağından; onun anıları Osmanlı''dan Cumhuriyet''e geçişte bir ailenin öyküsü aynı zamanda

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,16 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com