Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatım, karabekir, kazım

Hayatım - Kazım Karabekir

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkesin hayatı, mükemmel bir tarih parçasıdır Hele çocukların ibret alacağı güzel bir kitaptır Şahsının ehemmiyetine göre böyle bir kitap bütün vatan evlatlarının da istifade edebileceği hakiki
bir rehber olabilir Ne idik, ne olduk? Mutlak bilinmelidir

Bu dünyada herkesin hayatı, kendi hatırasında bir resimli kitaptır Eğer bunu yazmazsa, kendisiyle beraber silinip gidecektir Kalacak üç-beş mühim hatıra da, yakınları tarafından mahiyeti değiştirilmiş, birer masal olacak, kimseye faydası değil, belki de zararı olacaktır
Herkes kendi kitabını yazmalı, okunması herkes için faydalı görülenler ise mutlaka tab ve neşr olunmalıdır

Medeni âlemde bu yapılıyor Bu âleme girdiğini iddia edenler de bunu yapmalıdırlar

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com