Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
leonardo, vinci

Leonardo Da Vinci

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Leonardo Da Vinci

Leonardo Da Vinci
[*] Dünyaca ünlü ressam, heykeltıraş ve bilim adamı LEONARDO DA VINCI, çağlar boyunca dünyanın gündeminden hiç düşmeyen en büyük sanatçı ve kişiliktir Peki, tarihe damgasını vuran bu kahramanın gerçek sırları nelerdir? Nasıl oluyor da, günümüze kadar çok azı gelebilen sanat yapıtları ve karanlıkta kalan kişiliğiyle zamana böyle kafa tutabilmektedir? İtalya tarihi ve sanatı uzmanı SERGE BRAMLY, bu biyografiyi kaleme alırken Leonardo’nun hayatını bütün detaylarıyla adım adım izlemiş, çağdaşları ve döneminin olaylarıyla ilişkilerini incelemiş ve şaşırtıcı yorumlarla ortaya son derece özgün ve gerçeğe yakın bir sanatçı portresi koymuştur Şu ana dek 15 dile çevrilen ve Vasari Ödülü’nü kazanan bu biyografi, tüm dünyada referans olarak görülen bir eserdir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
22,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com