Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dede, nur

Nur Dede

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nur Dede

Nur Dede

Herkese seslenen, herkesle halleşen, herkese sevgi ve şefkatini yönelten bir dede olabilir mi? Birinin, birilerinin, tek ailenin değil; herkesin, hepimizin dedesi olmayı, hepimizi düşünmeyi, yüreğine hepimizi sığdırmayı başaran bir güzel insanı tanımak ister misiniz? Bütün amacı, insanların imanlarına hizmet ve yardım etmek olmuş Böylece herkesin hem bu dünyasını, hem de âhiretini Cennet etmeye çalışmış Böylesine bir maneviyat büyüğünü daha yakından tanımak istemez misiniz? Hem de rahat anlayabileceğiniz bir üslupla ve onu çok seven bir kalemden Öyleyse buyurun bakalım

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,58 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com