![]() |
Quaresma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() QuaresmaQuaresma Reha Muhtar Yazısı ![]() ![]() “Quaresma’nın Beşiktaş’a gelişini Çarşı’nın ve tribünün gözünden yazdım Reha Abi” dedi telefonda bana ![]() ![]() ![]() Konuşan Alen‘di ![]() ![]() ![]() Beşiktaş’ın efsane tribün lideri İngiliz gazetelerinin dünyanın en coşkulu 10 stadı arasında 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Çarşı‘nın gözünden Quaresma‘nın Beşiktaş‘a geliş öyküsünü yazıyordu kitap olarak ![]() ![]() ![]() “Sana gönderiyorum ilk çıktılarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Yazarım elbet” dedim ![]() ![]() ![]() *** Dün kitabın çıktısını okumaya başladığımda anladım ki “Beşiktaş Çarşı grubunun yaptığı her tezahüratın söylediği her şarkının tüm Türkiye’nin bütün tribünlerin dilinde olması kesinlikle tesadüf değildir ![]() ![]() ![]() Çocuğun öyle bir dili var ki maşallah kısa öz ve damardan ![]() ![]() ![]() Kitapta Quaresma‘nın gelme ihtimalini ilk haber aldıkları andan itibaren neler yaşadıklarını öyle güzel anlatmış ki Alen ![]() ![]() ![]() “İlk aklıma düşen İbrahim Üzülmez oldu ![]() ![]() ![]() Porto ile oynadığımız maçta Quaresma’nın karşısında oynamıştı ![]() ![]() ![]() Maçın tekrarını evde seyrederken aklıma Rıdvan Dilmen’in bizim Recep Çetin için söyledikleri gelmişti ![]() ![]() ![]() “Bir bakıyorum karşımda Recep Bir çalım atıyorum Yine Recep ![]() ![]() ![]() Ulan ben bu adamı demin geçmemiş miydim ![]() ![]() ![]() İşte o hesap o gün deli İbo canla başla mücadele etmişti Quaresma’yla ![]() ![]() ![]() Yine de son dakika golüne engel olunamamıştı ![]() ![]() ![]() Beşiktaş taraftarı o gün kafasına koymuştu ![]() ![]() ![]() Eros’a haber gönderildi ![]() ![]() ![]() Gerçi Eros aşkı bizden öğrenmişti ama ![]() ![]() ![]() Bu vatandaş bizim olmalıydı ![]() ![]() ![]() *** Böyle başlıyor Quaresma’nın “Çarşı gözüyle transferi ![]() ![]() ![]() Alen’in dokunaklı kaleminden ![]() ![]() ![]() 8 ay ceza almış İnönü Stadı’na girememişti Alen ![]() ![]() ![]() Quaresma’nın imza töreninde İnönü Stadı’na girebilmiş 8 ay sonra Alen ![]() ![]() ![]() “Türkiye bir ilki yaşıyor ![]() ![]() ![]() İlk defa böyle bir kalabalık önünde imza töreni hazırlanıyordu ![]() ![]() ![]() Quaresma’nın bir türlü imza atamaması onunla yan yana oturan Başkan’ı sabırsızlandırıyordu ![]() ![]() ![]() Çünkü; Quaresma tam imza atacakken tribünden yükselen “Şov yapsana şov yapsana ![]() ![]() ![]() Tezahüratı bakışmalara yol açıyor ![]() ![]() ![]() Arkasından patlayan; ‘Beğenmezsek almayız ![]() ![]() ![]() Tamamlaması milleti kırıp geçiriyordu ![]() ![]() ![]() *** Bu kitabı bir kere kendine Beşiktaşlı diyen herkes almalı ![]() ![]() ![]() Quaresma’nın gelişinden Beşiktaş’ın kalbinin yani Çarşı’sının dünyasına gireceksiniz ![]() ![]() ![]() Yakında çıkacak haberiniz olur ![]() ![]() ![]() Ellerine sağlık Alen ![]() ![]() ![]() İyi okumalar ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 10,25 TL |
![]() |
![]() |
|