Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ozzy

Ben Ozzy

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Ozzy

Ben Ozzy

1 New York Times Çok Satanı
BEN OZZY
HEAVY METAL TARİHİNE DAMGASINI VURMUŞ EFSANEVİ OZZY OSBOURNE’UN SIRA DIŞI HAYAT HİKÂYESİNİ İLK KEZ KALEME ALDIĞI KİTAP!
Ozzy Osbourne 1948 yılında, Aston, Birmingham’da doğdu Black Sabbath’la ve birçok ödül kazandığı solo kariyeri boyunca yüz milyondan fazla albüm sattı Eşi Sharon’la birlikte Buckinghamshire ve California’da yaşıyor ve beş çocuğu var

Babam daima, bir gün büyük bir şey yapacağımı söylerdi
“İçimde bir his var, John Osbourne,” derdi birkaç biranın ardından
“Ya olağanüstü bir şey yapacaksın ya da hapse gireceksin
Ve benim ihtiyar haklı çıktı
On sekizinci yaş günümden önce hapse girdim

İnsanlar bana hâlâ nasıl hayatta olduğumu soruyorlar, bense ne diyeceğimi bilemiyorum Büyüdüğüm sırada, beni mahallenin diğer çocuklarıyla birlikte bir duvarın önüne dizseniz ve hangimizin altmış yaşına kadar yaşayacağını, hangimizin beş çocuğu, dört torunu, California ve Buckinghamshire’da evleri olacağını sorsanız, bahsi kesinlikle kendi üzerime oynamazdım Ama işte buradayım: Kendi hikâyemi, kendi sözcüklerimle anlatmaya hazırım, ilk defa

Hayatımın her günü bir olaydı Otuz yıl boyunca tehlikeli miktarlarda alkol ve uyuşturucu aldım Kafama inen bir uçaktan, kendimi öldürmeye yetecek aşırı dozlardan, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan ve bir cinayet suçlamasından kurtuldum Tüm bunların ardından neredeyse ölüyordum: Saatte üç kilometre hızla giden bir arazi aracı yüzünden

Okuyacaklarınızın çoğu pek hoş olmayacak Yaşamım içerisinde bazı kötü şeyler yaptım Daima karanlık tarafa doğru çekildim Ama ben şeytan değilim Sadece Aston’daki işçi bir aileden gelen ve daha iyi bir yaşam sürmek için fabrikadaki işini bırakan John Osbourne’um

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,62 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com