Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, aşkın, turuncu

Aşkın Adı Turuncu

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkın Adı Turuncu

Aşkın Adı Turuncu

Derler ki;
Turuncu öyle bir aşktır ki, göz bir kez Turuncu’yu görünce bir daha başka renk görmez, tanımaz, bilmez olur
Turuncu öyle bir aşktır ki; can bedenden çıkana dek ona kavuşmak için savaşır, kaybeder, yıkılır ama vazgeçmez, vazgeçemez Tekrar ayağa kalkar ve aşkına yürür
Bir sevdadır Turuncu
Turuncu’nun cazibesi insanı kahreder, mahveder, yıkar geçer, yine de kendine çeker
Işığı göz kamaştırır
Bir güneş gibi parıldar
Baktıkça içinde kelebekler uçar
Aşkın adı olur; Turuncu

Çok erkek heder oldu Turuncu’nun aşkı uğruna…
Ben kadınım; çektim rimelimi, sürdüm rujumu, farımı, yaptım makyajımı… Ve Turuncu’nun yakıcı ışığına baktım merakla
Baktım, baktığım an’da ve yer’de kaldım
Hâlâ Araf’tayım,
Her yanım Turuncu…

AŞKIN ADI TURUNCU; toplumumuzda bir kadının varlığını kanıtlama mücadelesini anlatıyor Bir kadın olarak yaşadığı mücadeleler yanında Meclis’e girme mücadelesini ve kadının toplumumuzda nelerle karşılaştığını okuyacaksınız
,

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,68 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com