Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kayıp, zaman

Kayıp Zaman

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kayıp Zaman

Kayıp Zaman

Daha önce Utanç Bitti, Gündelik Mutluluğa alışma ve Hayranlık adlı romanlarını yaymladığımız Anja Meulenbelt''in son romanını sunuyoruz bu kez; Kayıp Zaman
Meulenbelt bu romanında olgunluk dönemini yaşayan bir kadının iç yolculuklarını anlatıyor Kadınlarla ve erkelerle tutkulu aşklar yaşamış, feminist hareketin vitrininde ve mutfağında bulunmuş, ''başarı''nın albenisinden ve risklerinden haberdar, onaylanmanın hazzını ve yalnız bırakılmanın mutsuzluğunu yaşamış bir kadındır anlattığı Olgunluğunu ''yolun sonu'' gibi algılamak yerine, onu aşkla, seksle, tutkuyla yaşamak isteyen, ''süper kadın'' olarak görülmekten yorulan, kahramanlıktan vazgeçip yumuşak dokunuşları özleyen bir kadındır
Aynı zamanda ''Dikkafalı bir eylemci, serinkanlı tartıp biçen bilim insank, söyleyecek sözü olan bir kadın, dünyayı düzeltmeye çalışan kadın, eşitliğini ilan etmiş kadın, aşk için her şeyi vermeye hazır sevgili, pragmatik girişimci, oğlunun annesi, babasının kızı, annesinin kızı, istemiyorum, istemiyorum diye tepinen küçük çoçuk, küçük bir sulugöz, bu dünyada kendini evinde hissetmeyen bir hayalci, neredeyse kaçan biri Bağımsız kalmak isteyen, tutkusuz yaşamak istemeyen bir kadın, kendisini büyük bir aşkla etiyle kemiğiyle bırakan bir kadın''dır
Bu kadın sevgiliyi bekleme hallerini dillendirdiği bir roman yazar; Kayıp Zaman
Ve romanın bir yerinde ''aşkın teri farklı kokar'' der
Ait olduğu adrese gönderilemeyen bir aşk mektubu

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com