![]() |
PERİNA (CEP BOY) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() PERİNA (CEP BOY)PERİNA (CEP BOY) Albay başını önüne eğmiş düşünüyordu, aniden atıldı ![]() “Çok üzgünüm Mihail! Kızını kaybettiğin için cidden üzgünüm ![]() birazcık daha düşün! Bunu Anastasia’nın kurtuluşu için kullanabiliriz ![]() Mihail şaşkın ve öfkeliydi ![]() “Neler söylüyorsun Albay? Ben çocuğumu kaybettim, anlamıyor musun? Başka hiçbir şey düşünecek durumda değilim!” “Anlıyorum Mihail, Perina’nın ruhu için, Rus halkı için bunu yap! Kızını kaybettin tamam ama Anastasia’yı yaşatabilirsin ![]() İşte yıllarca süren yaşam mücadelesi bu cümlelerle başlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Perina’nın; Ukrayna’da başlayıp, Elazığ’da son bulan acı dolu hayat hikayesini okurken, yüreğinizin bir yerlerinde hissettiğiniz sızının ve içinizde yeşerttiğiniz umudun kırıntılarıyla tanışacaksınız ![]() Naşide Gökbudak’ın eşsiz anlatımıyla hayat bulan Perina; sizi çok uzak bir iklime, yarım kalan bir aşka, yürek yakan bir vatan hasretine ve bitmek bilmeyen bir yaşam mücadelesine götürüyor… Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
|