Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cennette, karşılaşacağınız, kişi

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]"Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi yle Mitch Albom bizi yeni bir boyuta taşıyor Bu kitapta eserlerin yankılarını bulacaksınız Albom un son yapıtı sizin en iyi dostunuz olacaktır"
- Frank McCourt, Angela nın Külleri ve Tis in yazarı- "Aşıklar bu kitabı bir solukta okuyacaklar Çaresiz kaldığınızda bu masal size ışık tutacaktır Bu öyküyü defalarca okuyabilirsiniz, çünkü içerdiği sihir sayesinde kendinizi ve dünyayı bambaşka bir gözle göreceksiniz"
- Amy Tan, Şans Kulübü ve Çıkıkçı nın Kızı yazarı- "Bu duygusal fantezi roman yaşamımızı sorgulamaya başladığımızda bize cenneti nerede bulacağımızı öğretiyor"
- Harold S Kushner, İyi İnsanarın Başına Kötü Olaylar Geldiğinde yazarı- "Usta bir yazarın dokunaklı kaleminden çıkan, harika bir kurguyla örülmüş büyüleyici bir eser Umut ve dostluğu anlatan şiirsel bir anlatım"
- James McBride, Suyun Rengi yazarı-

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com