Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadim

Şi R - İ Kadim

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şi R - İ Kadim

Şi R - İ Kadim
[*] Osmanlı medeniyetinin edebiyatı, hiç şüphesiz o kültürün birinci elden kaynağını teşkil eder Bugün her ne kadar o edebiyat dünyası ile aramızda uzak mesafeler olduğu var sayılıyor ise de, aslen bizim olan ve hatta biz olan bu edebiyatın genç nesillerce anlaşılmasında sayılamayacak kadar faydalar vardır Elinizdeki kitap bu maksatla hazırlanmıştır ve altı asırlık bir birikimin geniş kültür yelpazesine ışık tutar Eskiler, ‘el-Ma’nâ fî batnı’ş-şair’ buyurmuşlardır Yani ‘Mana, Şairin içindedir’ Bu sebeple biz, şairin kastettiğini sandığımız manayı anlatırken objektif olmaya özen gösterdik Yine de yorumlar bize aittir ve görüşlerimize katılmayanlara saygı duyarız Çünkü bize göre bütün şiirler, bilgi edinmek için değil hissedilmek içindir Bu kitapçık da zaten bir hissedişin ürünüdür

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com