|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
communist, evlendim, komünistle, married |
![]() |
Bir Komünistle Evlendim ( I Married A Communist ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Komünistle Evlendim ( I Married A Communist )Bir Komünistle Evlendim ( I Married A Communist ) 90'lı yıllarda birbirinden parlak yapıtlarıyla Amerikan edebiyatına damgasını vuran Philip Roth, Bir Komünistle Evlendim'de dönüp 50'li yıllara bakıyor ![]() ![]() Roth, 1950'lerde Amerikan işçi sınıfının hayatında gerçek bir değişiklik yaratmayan komünist hareketin içine düştüğü aczi ve komünistlerin yanlış yönlendirilen idealizmlerini kınıyor bu romanda ![]() 1930'larda bir kanal kazıcısı olarak hayata başlayan, kendi kendini yetiştirmiş idealist komünist Ira Ringold, 1940'larda ünlü radyo aktörü Iron Rinn'e dönüştükten sonra, Amerika'nın sevgilisi sessiz film yıldızı ve radyo aktristi Eve Frame ile evlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1940'lı yılların sonundaki Amerikan omünizminin popüler kültürdeki tezahürlerini başarıyla yansıtıyor Bir Komünistle Evlendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() [*]Ödüllü Kitaplar : Franz Kafka Ödülü Diğer: Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 15,83 TL |
![]() |
![]() |
|