Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dancer, dansçı

Dansçı ( Dancer )

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dansçı ( Dancer )

Dansçı ( Dancer )
[*] Bu kitabın yazarı Colum McCann, kendisiyle yapılan bir söyleşide, "Rudy, büyük bir siyasal düşünce adına Batı''ya sığınmadı Bunu yalnızca dansçı olduğu için yaptı," diyor ve şöyle sürdürüyor "Daha çok dans etmek, daha az klasik ortamlarda dans etmek için Batı''ya sığındı Ama onu politik bir ikon olarak kullandılar İşin ilginç yanı da bu Bence Rudy, bir bakıma ülkesinin yaşamını daha önceden yaşadı Bu kitap, Rudolf hakkında bir inceleme değil, bir biyografi hiç değil Bu, Rudolf Nureyev adında bir karakterin, çeşitli olaylar ve anlatılanlar üzerine gölge gibi yansıdığı bir roman Romanın kahramanı pekala başka adda biri de olabilirdi Dansçı ile ilgili olarak beni çok mutlu eden bir deneyim yaşadım: Rudy''nun eski sevgilileri Londra''da beni bulup boynuma sarıldılar; Rudy''nin ölümünden bu yana, onu tüm olağanüstü özellikleriyle ilk kez bu romanda bulduklarını söylediler ''Rudy''nin fotoğraflarına bakabiliyoruz, odasındaki eşyalarına dokunabiliyoruz, ama kendisini ilk kez bu sayfalarda bulduk,'' dediler"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,53 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com