Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadın, tuhaf

Tuhaf Bir Kadın

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tuhaf Bir Kadın

Tuhaf Bir Kadın
[*] "Türk edebiyatçısı ilk olarak Batı''nın estetik ve düşünsel alandaki yaratışlarıyla aralarında Leyla Erbil''in de bulunduğu 1950 sonrası yazarlarıyla, zamansal açıdan aynı hizaya gelmiştir"
- Selahattin Hilav-
"() Leyla Erbil''e, ''Türk edebiyatında modernlerin klasiği'' denebilir Onu hiçbir sınıfa sokmak mümkün değildir Ne mutlak bir feminist ne de bağnaz bir komünisttir Leyla Erbil sadece kendisidir ve insani, edebi bir mercidir"
- Erika Glasen-
"Fransız Devrimi tek büyük yazar çıkartmıştır, denilir, onu da kabul etmedi: Sade Sovyet Devrimi şairlerini sevmedi: Alkol, intihar, çalışma kampları
Cumhuriyetimiz en radikal yazarlarına fanus geçirdi: Nazım Hikmet, Oğuz Atay, Leyla Erbil"
- Enis Batur-
"Leyla Erbil, beraket, ensest, cinsel taciz, şiddet gibi edebiyatımızda tabu sayılan konuları işleyen ilk kadın yazar oldu
- Nedim Gürsel-
"Türk dili ve edebiyata egemenliği, aynı zamanda insana, hayata ve dünyaya karşı sorumlu aydın tavrıyla ve bir Türk kadın yazar olarak yapıtlarıyla kenini var etmeyi başarması nedeniyle Nobel Edebiyat Ödülü''ne aday gösterilmiştir"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
11,70 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com