![]() |
Ben Semra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben SemraBen Semra ''Gelinim Olur musun?'' yarışma programıyla Türkiye''de 7''den 70''e herkesin tanıdığı Semra Yücel, hayatını anlattığı kitabı ''Ben Semra'' ile Türk okurlarının karşısına çıktı ![]() Çocukluğu, gençliği, evliliği, anneliği, yarışmada yaşadıkları, yarışma bittikten sonra yaşadıklarının en ince detayına kadar anlatıldığı ''Ben Semra'' Marka Yayınları''ndan çıktı ![]() Semra Hanım''ın hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğraflarının da yer aldığı ''Ben Semra'', Semra Yücel hakkında bilinmeyenleri anlatıyor ![]() Annesi, babası, kız kardeşleri, ilk ve son aşkı, anlaşmalı boşanması, hamileliğinde yediği dayaklar, çocuklarına bakışı, hayat felsefesi, toplum içindeki konuma, yarışma evinde yaşanan krizler, varoş yaşamı, Ata''nın ölümü, pişmanlıkları ![]() ![]() ![]() Hepsi ''Ben Semra'' kitabında ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar Semra Hanım''a önyargıyla yaklaşanlar, bu kitabı okuduktan sonra fikirlerini değiştirecek ![]() ![]() ![]() Dokuz ay boyunca aldığı notları kitap haline getiren Semra Hanım, bundan sonra farklı bir misyonla Türk toplumunun karşısında olacak ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 8,78 TL |
![]() |
![]() |
|