Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
semra

Ben Semra

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Semra

Ben Semra

''Gelinim Olur musun?'' yarışma programıyla Türkiye''de 7''den 70''e herkesin tanıdığı Semra Yücel, hayatını anlattığı kitabı ''Ben Semra'' ile Türk okurlarının karşısına çıktı

Çocukluğu, gençliği, evliliği, anneliği, yarışmada yaşadıkları, yarışma bittikten sonra yaşadıklarının en ince detayına kadar anlatıldığı ''Ben Semra'' Marka Yayınları''ndan çıktı

Semra Hanım''ın hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğraflarının da yer aldığı ''Ben Semra'', Semra Yücel hakkında bilinmeyenleri anlatıyor

Annesi, babası, kız kardeşleri, ilk ve son aşkı, anlaşmalı boşanması, hamileliğinde yediği dayaklar, çocuklarına bakışı, hayat felsefesi, toplum içindeki konuma, yarışma evinde yaşanan krizler, varoş yaşamı, Ata''nın ölümü, pişmanlıkları
Hepsi ''Ben Semra'' kitabında

Bugüne kadar Semra Hanım''a önyargıyla yaklaşanlar, bu kitabı okuduktan sonra fikirlerini değiştirecek

Dokuz ay boyunca aldığı notları kitap haline getiren Semra Hanım, bundan sonra farklı bir misyonla Türk toplumunun karşısında olacak Ata''nın ölümüyle hayata bakışını değiştiren Semra Hanım, bundan sonra ne yapacak? Yaşadıklarından nasıl ders aldı? Yaptığı hatalar neydi? Kimlere güvendi, kimler tarafından kullanıldı?

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,78 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com